Domáce údené bravčové karé bez E, v celku

balenie cca 1000g
Pri výrobe údenín používame mäso bez akejkoľvek predošlej úpravy, ako sú napríklad dofarbovanie, nastrekovanie, ktoré je vo veľkovýrobách bežné. Naše údeniny sú vyrobené výhradne zo Slovenského mäsa. Sú robené podľa starých receptúr len s použitím soli, prírodných korenín a studeného dymu z bukového dreva.

Surové solené mäso, údené, zasušené.
Zloženie: bravčové mäso 97%, jedlá soľ, zmes korenín, cesnak.
Skladujte pri teplote od 0°C do +7°C.
Krajina pôvodu základnej mäsovej zložky: Slovensko. Výrobok určený na konzumáciu po predchádzajúcej tepelnej úprave.
Výživové údaje na 100 g: Energia 878 kJ/ 210 kcal, tuky: 12,68g, z toho nasýtené mastné kyseliny 4,84g, sacharidy: <0,50g, z toho cukry <0,50g, bielkoviny: 23,40g, soľ 2,16g.